lisi_fanua

Tala Fou

I le 2002, na tatala aloaia ai le Ala i Sasae o le South-to-North Water Diversion Project, ma ua fuafua e siitia atu le 14.8 piliona kupita o le vai i le tausaga pe a maeʻa.E tusa ai ma le fuafuaga atoa, o le fua fa'ai'u o le fa'aliliuina o le vai o le Poloketi Suavai i Saute i Matu e 44.8 piliona kupita mita, e aofia ai le 14.8 piliona kupita mita i sasa'e, 13 piliona kupita mita i le laina ogatotonu, ma le 17 piliona kupita. mita i le laina i sisifo.O le taimi o le fausiaina e tusa ma le 40 i le 50 tausaga.A maeʻa le poloketi, o le a fausia ai le vaega pito sili ona tele o pamu i le lalolagi.

O le Poloketi Suavai i Saute i Matu e fa'afefe vai mai le itu i saute i matu.Na te fa'aliliuina vai mai nofoaga maualalalo i mea maualuluga.Ina ia foia le aafiaga o le kalave, e tatau ona faaaoga se mea e pei o se pamu vai.Ina ia ausia se voluma fesiitaiga o le vai e sefulu piliona kupita mita, e mana'omia E fia pamu e mana'omia?

O le Poloketi Suavai i Saute i Matu ua vaevaeina i laina e tolu, sasa'e ma sisifo.O le poloketi laina i sasaʻe e tosoina mai le pito i lalo o le Vaitafe o Yangtze ma feaveaʻi i le Beijing-Hangzhou Grand Canal.O le aofa’i o fale pamu vai i totonu o lenei laina ua o’o atu i le 51: o le vaega muamua o le poloketi i le 2014. E 21 nofoaga, 13 isi o le a fausia i le vaega lona lua, ma le isi 17 o le a fausia i le vaega lona tolu.

 Ruite pamu1

O le a le tetele o nei pamu?

O loʻo lipotia mai o le pamu vai laʻititi e tusa ma le tasi mita le maualuga, ae o le pamu vai tele e 5.2 mita le maualuga, ma le maualuga o le pamuina ua oʻo i le 13,000 kupita mita, lea e matua mataʻina, o lona uiga o le galuega faʻapitoa e fesoʻotaʻi e faigata tele. .

Mo le poloketi laina ogatotonu, o le amataga o le laina ogatotonu o le Danjiangkou Reservoir, lea e tusa ma le 100 mita maualuga atu nai lo Beijing, ma e mafai ona tafe le vai e ala i le kalave.

O le pito sili ona faigata o laina e tolu o le laina i sisifo o le poloketi, o le faʻafefeina lea o nofoaga matutu i sisifo ma matu sisifo e ala i le faʻafefe o vai mai le Vaitafe o Dadu.O tulaga i le itu i sisifo e fai si faigata, ma e matua faigata lava ona galue.O le mea e lelei ai, o le maualuga o le pito i luma i sisifo e maualuga tele, o lea e faigofie ai ona pamu vai, ae sili atu le faigata ona tuʻuina le vai.

auala fesiitaiga

O le filifiliga o pamu o le galuega pito sili lea ona taua ma autu i le "tulaga o suʻesuʻega faʻapitoa" o le mamanu o le fale pamu.Pe o le filifilia o le pamu vai e talafeagai pe leai e fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o le ulu atoa, aemaise lava le faʻaogaina o le tamaoaiga i lalo o le tulaga ulu mamanu, e fesoʻotaʻi ma le saogalemu ma le faʻamaoni o le ulu faʻaogaina atoa, ma e fesoʻotaʻi foi ma le faʻapipiʻiina, tausiga, ma le faʻatupeina o galuega. .

O le filifilia o pamu vai e aofia ai le iloiloga o le fausiaina o fausaga, ae o le taulaiga o loʻo i luga o le faʻatusatusaga ma le filifilia o uiga eletise.Mai le fesoʻotaʻiga faʻa-matematika, malamalama i uiga o le pamu ma le faʻaogaina o le masini pamu, NPSH taua, ma isi, ma filifili le pamu sili ona talafeagai i totonu o ituaiga pamu o loʻo i ai, lea e faʻaogaina i le faʻateleina o penefiti faʻafaigaluega.Mo nofoaga pamu, ala tafe ma masini pamu e taua tele foi.O le masini pamu o se faʻaopoopoga o le pamu vai, ma o se "pamu vai lautele".E tatau ona malamalama i uiga o le ala tafe ma le masini pamu mai le sootaga matematika, ma faia se filifiliga talafeagai.

 Fale pamu

Ruite pamu ei ai 'au fa'apolofesa e fesoasoani ia te oe e filifili le pamu sa'o mo lau 'upega tafa'ilagi.

Fa'afeiloa'i e fa'afeso'ota'i:

Email: rita@ruitepump.com

Whatsapp: +8619933139867

Upega tafaʻilagi: www.ruitepumps.com


Taimi meli: Mati-08-2023