lisi_fanua

Tala Fou

O pamu slurry e mafai ona faʻaaogaina lautele i le mining, eletise, metallurgy, koale, puipuiga o le siosiomaga ma isi pisinisi, faʻafeiloaʻi slurry abrasive o loʻo i ai particles mautu. E pei o le felauaiga o ala o faasalalauga, dredging, slurry abrasive.

I le alamanuia kemikolo, E mafai foi ona feaveaia nisi slurry corrosive tioata.

Muamua, e tusa ma le 80% pamu slurry o loʻo faʻaaogaina i totonu o le faʻaogaina o pisinisi.

Muamua, tulaga faigata i le mining, o lea la o lenei vaega, o le pamu slurry e masani ona maualalo.

Ioe, eseese oa, abrasive ese foi.Fa'atotonuga pei o felauaiga ma isi vaega abrasive fa'aitiitiga fa'aitiitiga atoa pamu ola o le a umi.Overcurrent vaega ola (ofu tete'e sui) fa'alagolago i le tele o itu, o le eseesega o tulaga faigaluega ma le lavelave e tau atu i le tulaga tutusa o le olaga faaletino e ese.

Ae i le vaega muamua o le filifiliga e mafai ai e le au gaosi oloa ona faia a latou filifiliga filifiliga ma tulaga talafeagai o galuega.

I le taimi nei, o Saina e masani lava ona faʻaaogaina le eletise ma le gaosiga o le eletise, i totonu o fale eletise, talu ai o le tele o le gaosiga o le koale, o le koale poʻo le lefulefu pe a uma ona manaʻomia le faʻamamaina, o pamu slurry o loʻo faʻaaogaina i le faʻaopoopoga i le aafiaga o le efuefu, slag e ala i le fefiloi ina ua mavae se aofaiga patino o le vai, e ala i le pamu slurry lefulefu e tuuina atu i le faaputuga, o lea e avea ai foi i latou i nisi taimi o se pamu slurry afi afi i le pamu.

mana vevela.

Toe foi, i totonu o le alamanuia fufulu koale, ona o tulaga eseese, o se koale gangue faigofie siamu, slurry pamu mamanu mo manaoga.Shijizhuang Ruite Pump i lalo o se fale fufulu koale i le 2005 faʻaaogaina faʻapitoa e sui ai le uluai faʻaulufale mai Ausetalia Slurry, talu ai i le faʻagaioiga masani, o se felauaiga koale tele, koale gangue leai se polo, faʻaaogaina le ola ola nai lo pamu faaulufale mai.

O vaega filifilia i le oneone o le sami, slurry application na amata foi ona iloa e tagata faʻatau.Ae o le palota i le sami oneone eli i totonu o le vaitafe, e sili atu ona taua o le pamu oneone pamu slurry, pamu vili.

E ui lava e taʻua fefiloi, ae mai le fausaga fausaga ma faatinoga i tulaga o le mataupu faavae o le pamu, e mafai ona taʻua o pamu slurry.

O le mea lea, i lenei sami o le oneone tatou te filifilia e masani ona taʻua o le pamu oneone, e taʻua o le pamu dredge i luga o le dredge i totonu o le masani.E ui lava o le faʻaaogaina lautele o le pamu slurry, ae o le faʻaoga saʻo e taua tele.


Taimi meli: Nov-16-2022